Object beveiliging

Van Doorn Security levert diensten, adviezen en consultancy voor het adequaat beveiligen van objecten. Of dat nu bij banken, in productie- en logistieke omgevingen, ziekenhuizen of op industrieterrein is. Het bieden van adviezen en het als integrator bij elkaar brengen van alle geboden beveiligingsdiensten zijn onze belangrijkste competenties.
 
Van Doorn Security heeft de kennis en disciplines in huis om complexe beveiligingsprojecten tot een goed einde te brengen. Specialisten op het gebied van risico-inventarisatie & advies, object beveiliging en alarmopvolging werken in projectteam-verband samen om het beste resultaat voor opdrachtgevers te bereiken. Dankzij deze methodische aanpak zijn zowel kleine als omvangrijke beveiligingsprojecten bij Van Doorn Security in goede handen.
 
Voor de klant geldt uiteraard dat er te allen tijde één contactpersoon optreedt. Op deze manier borgt Van Doorn Security dat alle klanten groot of klein de gewenste aandacht en expertise ervaren die van onze organisatie verwacht mag worden.
 
De Van Doorn Security medewerker in het algemeen
 
Over mensen en kwaliteit
Voor Van Doorn Security, voor onze dienstverlening, zijn mensen belangrijker dan processen. De mens, met zijn behoeften, wensen en ontwikkelingsmogelijkheden, staat bij ons centraal. Daarom investeren we veel tijd en middelen in de selectie en opleiding van medewerkers. Via training en coaching worden hun capaciteiten naar boven gehaald en stimuleren we ze in hun ontwikkeling. We hechten veel belang aan gemotiveerde en tevreden medewerkers, want de kwaliteit van elke Van Doorn Security medewerker afzonderlijk, bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening als geheel.
 
Vόόr wij onze medewerkers bij u inzetten, letten wij erop dat zijn beschikken over een:

  • Klantgerichte, gemotiveerde instelling;
  • Representatief voorkomen, passend bij uw organisatie;
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal.