Hondenbewaking

Van Doorn Security werkt samen met verschillende partners voor het aanbieden van diensten met gecertificeerde politiehonden. We zien een grote meerwaarde in het inzetten van honden bij surveillance en objectbewaking. Honden hebben een preventieve werking die dreigend gedrag kan beteugelen en met geschikte begeleiders is hondenbewaking een krachtig middel om in te grijpen.

Politiehonden en diensthonden

Hondenbewaking zetten wij in bij onder andere surveillance en objectbewaking. Alle diensthonden hebben een certificaat PH1. Het certificaat is afgegeven door de Koninklijke Nederlands Politiehonden Vereniging (KNPV) of de Bond voor de Diensthond. De honden worden altijd vergezeld door een begeleider. Onze begeleiders hebben allemaal een geschiktheidsverklaring waaruit blijkt dat zij de totale zeggenschap hebben over de hond.

Repressief middel

We gebruiken speurhonden om eventueel drugs op te sporen. Vanwege hun goede gehoor en reukvermogen zetten wij ze ook graag ’s nachts in. Samen met de begeleider kunnen de politiehonden veel voorkomen door het gezag dat ze uitstralen. Het succes daarvan heeft zich al vaak bewezen tijdens voetbalrellen en grote evenementen.

Wil je meer weten over hondenbewaking? Maak dan een vrijblijvende afspraak info@vandoornsecurity.nl.