CENTRAAL BEVEILIGINGS ORGAAN

Van Doorn Security tekent overeenkomst met CBO

In Nederland wordt de beveiligingsmarkt gedomineerd door een klein aantal grote landelijk werkende beveiligingsbedrijven. Vanuit de markt is er al jaren de roep om de betrokkenheid en flexibiliteit van kleinere ondernemers die de klant ook persoonlijk kennen maar wel met het gemak bieden van landelijke dekking en centrale regie. 

Om hier gehoor aan te geven heeft een aantal toonaangevende beveiligingsbedrijven de krachten gebundeld in het Centraal Beveiligings Orgaan hierna verder CBO genoemd. 

Het dagelijks bestuur van het CBO bestaat uit directeuren die allen hun specialisatie hebben in de veiligheidsbranche. Het voordeel is dat er een mix is ontstaan van verschillende disciplines en uitgebreide vakkennis waarmee CBO zich kan positioneren tegenover de grote beveiligingsbedrijven. Maar wel met lokale bedrijven waar korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid vanzelfsprekend is! 

CBO is werkzaam in uiteenlopende disciplines, van het bewaken van uw bedrijfseigendom tot toezicht bij uw evenement. Dankzij de proactieve werkwijze en de veelomvattende service groeit CBO gestaag. 

Laatste Nieuws

  • Van Doorn Security tekent overeenkomst met CBO

    In Nederland wordt de beveiligingsmarkt gedomineerd door een klein aantal grote landelijk werkende beveiligingsbedrijven. Vanuit de markt is er a...Lees verder

  • Grote opdracht gegund aan Van Doorn Security!

    De werkgroep veilig ondernemen Ondernemersclub Marslanden heeft recent de aanbesteding kunnen afronden. Deze is gegund aan Van Doorn Security B.V...Lees verder

  • Alliantie Gemeente Zwolle

    Van Doorn Security tekent alliantie met Gemeente Zwolle....Lees verder