Grote opdracht gegund aan Van Doorn Security!

04-07-2014 De werkgroep veilig ondernemen Ondernemersclub Marslanden heeft recent de aanbesteding kunnen afronden. Deze is gegund aan Van Doorn Security B.V. Met ingang van 1 juli 2014 verzorgt Van Doorn Security de collectieve beveiliging op bedrijventerrein “De Marslanden” te Zwolle.

Eind vorig jaar startte Pim van Doorn eigenaar/directeur en woonachtig in Zwartsluis zijn eigen onderneming: Van Doorn Security. Zijn jarenlange management- en saleservaring in de beveiliging én zijn grote netwerk zorgen voor een vliegende start. Van Doorn Security staat in korte tijd als een huis.

Collectieve beveiliging
De activiteiten van Van Doorn Security richten zich bij deze samenwerking op het bewaken van het industrieterrein, de gebouwen, het signaleren van criminele activiteiten en het vergroten van de veiligheid. Maar ook toezicht op graffiti, huisvuil, wegbewijzering en straatverlichting. Daarnaast verzorgen zij de alarmopvolging voor de aangesloten bedrijven.  “Bij de selectie van de juiste beveiligingspartij gaf de deskundige invulling, kennis, expertise, kwaliteit maar ook de onderlinge samenwerking met verschillende ondernemers op de Marslanden voor Van Doorn Security de doorslag”.

Voordelen collectieve beveiliging:
  • Verhoging veiligheidsgevoel deelnemers
  • Kostenbesparend
  • Herkenbare surveillance auto op bedrijventerrein
  • Permanente aanwezigheid van maandag t/m vrijdag van 19.00 – 07.00 uur en op zat-,zon en feestdagen 24 uur
  • Snelle reponsetijden bij incidenten
  • Kennis van gebied en signaleren ‘afwijkingen’
  • Aanvulling op individuele maatregelen
  • Effectieve samenwerking met lokale hulpdiensten (politie,brandweer,ambulance)

Diensten
Van Doorn Security verzorgt naast mobiele surveillance/alarmopvolging ook objectbeveiliging, hondenbewaking, leveren van alarminstallaties, aansluiting meldkamer etc.. Voor al uw medewerkers wilt u natuurlijk een veilige werkomgeving. Maar ook uw gebouwen en goederen laat u graag goed beschermd achter, in het bijzonder als er niemand aanwezig is. Van Doorn Security kan 24 uur per dag, 7 dagen per week zorgdragen voor uw veiligheid. Met snel inzetbare beveiligingsbeambten/surveillanten, eventueel gecombineerd met techniek als camerabewaking.